فونت چیست؟ آیا بهترین سایت فونت fontan.ir است؟
جیتی نامی

فونت چیست؟ آیا بهترین سایت فونت fontan.ir است؟
دو شنبه 22 خرداد 1402 ساعت 1:27 | بازدید : 850 | نویسنده : ولی غلامی | ( نظرات )

فونت fontan.ir

به مجموعه‌ای از حروف یا علائم و نشانه‌های متنی که ظاهر خاصی دارند، فونت می‌گویند و فونت‌ها نمایش‌های نوشتاری یک زبان هستند. فونت یک کلمه انگلیسی است و در فارسی به آن قلم می‌گویند. اما به طور کلی کلمه فونت در بین کسانی که با کامپیوتر کار می‌کنند و تا حدودی با کامپیوتر آشنا هستند، استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از ایران فونت، سایتی که می‌خواهم به شما معرفی کنم یک سایت فونت فارسی یعنی ایران فونت است که بسیار کاربردی است. شما یک عکس از یک فونت آپلود می‌کنید و با همان فونت به شما نمایش داده می‌شود.

البته این سایت بر اساس فونت‌های انگلیسی است که برخی از آن‌ها رایگان و برخی پولی هستند. فکر می‌کنم نیاز خیلی‌ها را برآورده کند همچنین اگر دنبال فونت هستید و نام آن را می‌دانید می‌توانید نام فونت را در قسمت آماده شده جستجو کنید و دانلود کنید.

این صفحه نیز مانند مثال قبلی کار می‌کند. با وارد کردن نام فونت مورد نظر می‌توانید به فونت‌های جایگزین دسترسی داشته باشید. هر صفحه فونت به شما حروف کوچک و بزرگ، آیکون‌های متعدد و لینک‌های دانلود می‌دهد.

پیدا کردن فونت فارسی

برای تشخیص و پیدا کردن فونت فارسی از روی عکس و همچنین مواقعی وجود دارد که می‌خواهید از فونت زیبایی که به تازگی در سایت خود پیدا کرده‌اید یا تصویر مشتری استفاده کنید، اما نام فونت را نمی‌دانید. البته در عکس هیچ فونتی وجود ندارد، چگونه آن را درست کنیم؟ چگونه نام فونت را پیدا کنیم؟ نگران نباشید. خوشبختانه راه‌ها و ابزارهایی برای نمایش نام فونت‌ها وجود دارد تا بتوان آن‌ها را شناسایی کرد. در اینجا نحوه شناسایی فونت‌ها در تصاویر و نحوه سازماندهی آن‌ها آورده شده است. در صورت نیاز به نرم‌افزار تشخیص فونت فارسی یا انگلیسی با ما تماس بگیرید.

فونت یا معادل فارسی آن قلم به گروهی از حروف و علائم نگارشی گفته می شود که ویژگی ‌‌های ظاهری مخصوص به خود را دارند. در حقیقت فونت تصاویر نوشتاری یک زبان به شمار می­روند. البته این واژه در بین کسانی که با رایانه کار می­کنند بیشتر رایج است. از آن­ جایی که بیشترین حجم اطلاعات مبادله شده در فضای وب از طریق نوشتار می باشد استفاده کردن از یک فونت مناسب در برقراری آسان و سریع ارتباط مخاطب با محتوا تاثیر به سزایی دارد. همچنین استفاده و به کار بردن فونت نا­مناسب موجب می­شود تا خواننده متن دچار سر­درگمی شده و گیرایی و خوانایی متن به شدت کاهش خواهد یافت.
در حقیقت با انتخاب درست فونت می­توانیم رابطه با کاربر خود را به شکل چشم­گیری بهبود دهیم.

۱) استفاده و نحوه­ نصب فونت انتخابی بر روی ویندوز

بعد از انتخاب کردن و خرید فونت مورد نظر آن را دانلود کنید. این فونت در پوشه­ی مربوط به فونت­ها در درایو سی ذخیره می­گردد. به این نکته دقت شود که فونت­ها عموما با پسوند TTF ذخیره می­شوند. بنابراین اگر فونت مورد نظر با پسوند دیگری مانند OTF ذخیره شده باشد ابتدا باید پسوند فونت را اصلاح نمایید. برای این منظور ابتدا روی فایل فونت مورد نظر کلیک کرده و سپس گزینه­ی INESTALL را انتخاب کنید. فونت شما با پسوند درست در فایل مربوط به فونت­ها ذخیره شده و قابل استفاده می­باشد.

همچنین توجه به نکات ریز زیر در خصوص با فونت نیز لازم و ضروری است:

۱- هرگز اقدام به حذف فونت از پوشه­ ی فونت ویندوز نکنید مگر آن­ که اطمینان کامل داشته باشید در ویندوز و سایر برنامه ­ها از آن فونت استفاده نمی­کنید و همچنین حذف آن نیز خللی در برنامه ویندوز به وجود نمی­ آورد.
۲- چنانچه فونت­هایی را درویندوز نصب نمودید در حالی که WORD یا اکسل در سیستم شما در حال اجرا بود. برای نمایش فونت­های نصب شده باید ابتدا از برنامه­های گفته شده خارج شوید و بعد از ورود مجدد فونت­های جدید نمایش داده خواهند شد.
۳- برای اینکه قادر به استفاده از فونت­های فارسی باشید صفحه کلید در سیستم شما باید حتما روی حالت فارسی قرار داشته باشد. در غیر این صورت تنها قادر به مشاهده­ی اسامی فونت­های فارسی خواهید بود.
۴- استفاده از فونت سمبل نیز در حالت تایپ انگلیسی قابل استفاده می ­باشد.

نحوه­ حذف کردن فونت­های نصب شده در ویندوز:

فونت فارسی

در پاره­ای از اوقات به دلایلی همچون بروز مشکل در یک فونت یا عدم کاربرد و نیاز به فونت خاصی مایل می­باشیم تا آن را حذف نماییم. برای این منظور ابتدا از درایو C پوشه فونت­ها را پیدا می­کنیم و سپس پوشه­ی فونتی که مایل به حذف آن هستیم را انتخاب کرده و دکمه حذف شود را می­زنیم. در این مرحله پنجره­ای با عنوان از حذف مطمئن هستید ظاهر می­شود و در صورت تایید فونت به طور کامل حذف خواهد شد.
نکته­ی مهم درفرایند حذف فونت این است که این حذف فونت­ها همیشگی هستند و بعد از حذف این امکان که مجددا فونت را بازگردانید وجود نخواهد داشت. پس اگر دوباره به فونت مورد نظر نیاز داشته باشید ناچار به خرید و نصب مجدد آن خواهید شد.
اما دنیای فونت­ها به همین جا خلاصه نمی­شود.­ گوشی­های تلفن همراه با هر سیستم عاملی که باشند نیز این امکان را دارند تا کاربر بتواند فونت آن­ها را به دلخواه خود تغییر داده و در حقیقت فضای بصری جدیدی برای خود در گوشی همراه­اش فراهم آورد. در ادامه به شیوه­های تغییر فونت در سیستم عامل­های آیفون و اندروید خواهیم پرداخت. چنانچه شما نیز به این مبحث علاقه­مند هستید تا انتها با ما همراه باشید.

نصب فونت در گوشی­های آیفون :

کاربران با تغییراتی که در فونت گوشی خود ایجاد می­کنند در حقیقت تلفن همراه خور شخصی سازی کرده و آن را مطابق سلیقه­ی خود فضا­سازی می نمایند. متاسفانه آیفون در این مورد امکانات مناسبی را در اختیار کاربران خود قرار نمی­دهد. اما با استفاده از برنامه هایی جانبی قادر خواهید بود تا فونت گوشی تحت سیستم عامل IOS خود را تغییر دهید. یکی از این نرم­افزار­ها BytaFont2 می­باشد.
بعد از نصب و اجرای این برنامه به بخش انتهایی آن رفته و گزینه­ی فونت ها را پیدا کنید. سپس وارد آن شده و فونت دلخواه خود را انتخاب کنید. از روی صفحه­ی نمایش گوشی فونت مورد نظر را اجرا کرده و بعد به قسمت Basic رفته و در این بخش فونت نصب شده را انتخاب و تایید کنید. اینک فونت گوشی آیفون شما تغییر کرده است.

نصب فونت در گوشی­های اندروید :

چنانچه گوشی شما دارای سیستم عامل اندروید باشد می­توانید با استفاده از روش­های مختلفی اقدام به تغییر فونت در آن کنید. زیرا سیستم عامل اندروید یک سیستم عامل باز تلقی می­شود. همانطور که گفته شد با تغییر فونت فضای گوشی شما شخصی­سازی شده و تطابق بیشتری با سلیقه­ی شما پیدا خوهد کرد. در برخی از روش­های تغییر فونت در اندروید ابتدا باید گوشی موبایلتان را روت نمایید.

Ifont برای تغییر فونت سیستم عامل اندروید :

یکی دیگر از راهکار­های تغییر فونت در گوش­های اندرویدی استفاده از برنامه­ی fontan.ir می­باشد. پیشتر این نرم­افزار روی تمام گوشی های اندرویدی قابل اجرا نبود و بیشتر برای گوشی­های سامسونگ مورد استفاده قرار می­گرفت. اما در به روز­رسانی­های جدید این نرم­افزار گوشی­های شیائومی و هوآوی نیز مورد پشتیبانی این نرم­افزار پر­کاربرد قرار گرفته­اند.

روش­های تغییر فونت در گوشی­های روت شده :

برای تغییر فونت در گوشی­های روت شده می­توان از روش­هایی نظیر استفاده از نرم­افزار Font Installer استفاده کرد یا به شیوه­ی تنظیمات دستی اقدام کرد. البته در شیوه­ی دستی کار پیچیده خواهد بود و تنها در صورتی که گوشی تلفن همراه شما روت شده باشد امکان تغییر فونت وجود دارد. زیرا در این روش با فایل­هایی که حفاظت شده و دایرکتوری هستند سر­و­کار خواهید داشت.

سوالات متدوال در زمینه­ فونت :

اغلب فونت ­های فارسی استاندارد این قابلیت را دارند که به طور همزمان در برنامه­هایی نظیر آفیس و اکسل و فتوشاپ مورد ا ستفاده قرار گیرند. تمام فونت­های موجود در ایران فونت این قابلیت را دارند.

انواع فونت­های مرسوم و متداول فارسی کدام اند؟

. نستعلیق
. لاله­ زار
. مکتب
. میترا

 البته تعداد فونت­های فارسی طراحی شده بسیار زیاد می­باشد و به همین چند فونت محدود نمی­شود. چنانچه مایل هستسد تا با انواع بیشتر از فونت­های فارسی آشنا شوید به شما پیشنهاد می­شود تا به سایت ایران فونت مراجعه نمایید.

کلام آخر

فونت­ها و انتخاب درست از آن­ها در می­تواند باعث انتقال بهتر و سریع­ مفاهیم باشد همچنین در گوشی­های همراه این موضوع باعث ایجاد حس بهتر و خلاقانه­ی فضا خواهد شد. در گذشته تعدا سایت­ها و مراکز تهیه فونت­های فارسی بسیار محدود و مختص به 2 الی 3 وب سایت بود. اما امروز خوشبختانه با رشد زیادی در این زمینه روبه­رو هستیم که خلا ایجاد شده به خوبی پر شد. اما همیشه انتخاب یک منبع مناسب و کارامد موجب می­شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.




|
امتیاز مطلب : 5128
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 30
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 444
:: باردید دیروز : 2
:: بازدید هفته : 446
:: بازدید ماه : 518
:: بازدید سال : 11550
:: بازدید کلی : 11550